<

Ny hest hos Kasprzak Dressage25-05-2017 - 07:39

Anna har fået ny makker - den 8-årige Quarton

I går kom der en ny hest til Kasprzak Dressage. Det er den 8-årige svenske varmblodsvallak, Quarton, som Anna har købt hos Helgstrand Dressage.

Quarton har repræsenteret Sverige ved verdensmesterskaberne for ungheste, hvor han blandt andet vandt den lille finale i 2015. Senest er Quarton blevet redet af den danske berider Bettina Jæger, som har haft ham til start ved få landsstævner, og debuterede i international lille tur ved Herning Horseshow - her vandt han Intermediaire I med 74,4%.

"Jeg prøvede Quarton oppe hos Andreas Helgstrand i mandags, og var slet ikke i tvivl om, at han var en hest for mig. Bettina Jæger har gjort et fantastisk stykke arbejde med ham! Han er påbegyndt alle Grand Prix-øvelser, som han viser super talent for, så jeg er meget spændt på fremtiden for ham," siger Anna om Quarton, som er avlet af Per-Arne Persson og er efter Quaterback/Don Schufro. 

"Quarton kom hjem til mig i går, hvor jeg red en lille tur på ham, og han var på fold. Han virker tilpas i sine nye omgivelser, og lader til at være meget nem at have med at gøre, så det er dejligt", slutter Anna.

 

 

<