<

Avlshingst til Anna29-05-2017 - 12:54

Anna har erhvervet sig den kårede hingst For Emotion

 

Anna har købt endnu en stjerne for fremtiden: den kårede 4-årige hingst, For Emotion.

For Emotion er avlet i Tyskland, og kåret i OLD. Ved sin 14-dages test i Schlieckau opnåede For Emotion 9,20 point i gennemsnit, med bl.a. 9,5 i trav og galop samt 10 i ridelighed. Efterfølgende har han aflagt en 2-dages sportstest i Tyskland, hvor han opnåede en samlet score på 9,08 point.

For Emotion er første føl efter den tyske superhoppe Samira (efter Sandro Hit), der vandt det tyske Bundeschampionat for 6-års, inden en skade satte en stopper for hendes sportskarriere. På farsiden findes Foundation efter Fidertanz, der har vundet adskillelige internationale sejre i lille tur, og er godt på vej mod Grand Prix med Mathias Rath.

"Min mor og jeg har længe haft et godt øje til For Emotion, som i vore øjne er den perfekte hingst til sporten - han er utrolig smidig, balanceret, og med gangarter i top, og jeg har allerede nu mærke, at han er en drøm at ride. Jeg har derfor valgt at ifole to af vores avlshopper med ham i år, og jeg glæder mig allerede til at se hans første årgang," udtaler Anna, som glæder sig til at få For Emotion hjem til stalden i Haderslev.

"For Emotion bliver hos Helgstrand Dressage bedækningssæsonen ud, da han fortsat vil stå til rådighed for avlerne. Jeg glæder mig imidlertid til at få ham hjem og overtage uddannelsen af ham. Jeg håber at starte 4-års championatet på ham i år, og hvis der er efterspørgsel efter ham, vil han stå til rådighed for avlerne næste år også," slutter Anna.

For at se video af For Emotion, klik her.

 

<