<

Medaljepiger!22-08-2017 - 18:07

Topplaceringer til Victoria og Josefine ved DM

Josefine og Victoria har i den forgangne weekend redet op til deres bedste ved Danmarksmesterskaberne, og opnåede hhv. sølv og bronze.

 

Victoria og Donna fik to 3. pladser og en 2. plads over de tre dage, mesterskabet varede, og kunne derfor modtage en velfortjent bronzemedalje som afslutningen på en flot sæson, hvor de har været med i toppen gang efter gang. "DM var en fantastisk oplevelse. Alle tre programmer var flydende og stabile, og Donna var veloplagt og i topform. Jeg er meget glad for medaljen!" udtaler Victoria.

 

Josefine har også al mulig grund til at være tilfreds med sin sølvmedalje som kronen på en flot sæson, hvor hun har udviklet sig enormt som rytter. "Jeg havde super gode ture på Driver alle dage. Desværre opstod der en del spændinger i küren, som i sidste ende kostede os guldet. Det har dog været en super weekend! Driver er den største kammerat, og det har været en utrolig rejse indtil nu. Nu skal han have ferie, og så må vi se, hvad der skal ske," slutter Josefine, der til daglig arbejder hos Kasprzak Dressage.

 

Resultater fra mesterskabet kan ses her.

<