<

Nr. 7 i Europa28-08-2017 - 13:27

Flot afslutning på EM

Pepe og Anna kan føje endnu en finaleplads ved et internationalt mesterskab til CV'et, efter at de lørdag blev nr. 7 i kür-finalen ved Europamesterskaberne i Göteborg. Dermed afsluttede de et stort mesterskab for danskerne på smukkeste vis - Danmark fik tre ryttere i top 7, hvilket så vidt vides aldrig er sket før!

 

"Jeg er så glad og stolt over endnu en finaleplads med Pepe! Vi har haft et sandt Dream Team i Göteborg, men min holdkammerat nr. 1 er og bliver Pepe," siger Anna med henvisning til den rejse, de to har været på sammen, siden de begyndte at danne par i 2011. "Pepe har gået rigtig godt heroppe, og han og jeg er blevet enige om, at alder bare er et tal! Han bestod "2. dyrlægetjek" inden finalen uden problemer. Det er nyt, at hestene skal tjekkes igen inden finalen, men det var bekræftende at se, hvor frisk og løs han er selv efter to hårde stævnedage," forklarer Anna.

 

Selve küren lykkedes godt, på nær en fejl i en changementsserie, hvilket koster. "Der venter Pepe noget ferie nu, men ellers er det planen, at vi vil blive ved med at passe og træne ham, som vi plejer, for det virker jo godt! Vi vil fortsat tage et stævne ad gangen, og hvis han er frisk, når jeg sætter ham i gang efter ferien, vil jeg forsøge at gøre ham klar til World Cup i Herning i uge 42", slutter Anna.

 

Resultater fra EM-finalen kan ses her.

<