<

To nye topheste til Anna18-05-2019 - 13:57

Anna har netop købt to hingste hos Helgstrand Dressage

Den ene er den seksårige kårede hingst Devonport efter Dancier med Ravallo som morfar. På trods af hestens unge alder, er den allerede langt i sin uddannelse og Anna er begejstret over den arbejdsvilje, hingsten allerede viser.

 

“Han er sindssygt lærenem og viser en enorm arbejdsvilje, så kunsten bliver også at holde lidt igen og huske, at han ikke er så gammel endnu. Men han er en hest, der ikke siger nej og gerne vil prøve det hele, og så er han super smuk og meget sød,” fortæller Anna om Devonport.

 

I første omgang skal Devonport lige falde til i sine nye omgivelser i Haderslev, men Anna udelukker ikke, at han skal starte nogle unghesteklasser senere på året.

 

Devonport har allerede mange meritter og flotte resultater på CV’et fra de tyske ungheste-championater og Bundeschampionatet.

 

Devonport har indtil nu stået til rådighed for avlere med kølesæd, men da Anna udelukkende satser på at bruge Devonport som sportshest, vil Devonport for fremtiden kun være tilgængelig med frostsæd hos Helgstrand Dressage.

 

Den anden hingst, Anna har købt, er Addict De Massa på ni år, som er efter San Amour med Maestro som morfar, som med Annas ord er “stort set Grand Prix-klar”.

 

“Han er også en hest med stor arbejdsvilje, og i første omgang skal vi lige lære hinanden at kende og han skal have mere styrke, men han har nemt ved stort set alt. Han er en virkelig spændende hest, som jeg glæder mig til at komme i gang med at ride.”

 

Addict De Massa er blevet redet af Andreas Helgstrand selv siden 2018, da det egentlig var planen, at Andreas selv ville beholde hingsten, men efter stor interesse fra flere købere er Addict De Massa nu endt hos Anna, hvilket også glæder teamet hos Helgstrand Dressage.

 

Pressemeddelelsen fra Helgstrand Dressage kan læses her.

<