<

Anna og Addict får individuel plads til Nordisk Mesterskab29-05-2019 - 15:02

Ekvipagen gør klar til start på Vilhelmsborg.

Netop som Anna havde regnet med, at sommeren skulle bruges på at lære sin nye tophest Addict De Massa at kende, er hun blevet udtaget til at ride Nordisk Mesterskab i slutningen af juni.

 

Til Nordisk Mesterskab har Anna og Addict en mulighed for at ride en ud af de to kvalifikationer hjem, som det kræver at kvalificere sig til EM i Rotterdam til august.

 

“Jeg kender ham jo ikke til stævner endnu, og der er virkelig mange knapper på ham, man kan trykke på, og de sidder tæt! Så det bliver spændende, om det kan lade sig gøre, men jeg vil gøre forsøget og prøve, om vi ikke kan få det til at lykkes sammen på en stævnebane,” siger Anna.

 

Landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og chef d’equipe Helle Krasnik Trolle har indtil videre tilbudt Anna at ride individuelt til Nordisk Mesterskab, og hvis ekvipagen kan finde hinanden og skabe resultater, bliver der herefter taget stilling til, om den anden kvalifikation skal hentes i Aachen i Tyskland eller Falsterbo i Sverige midt på sommeren.

 

“Så nu får vi se, om vi passer sammen allerede eller om vi skal have lidt mere tid,” siger Anna om Addict, som hun kun har redet i få uger.

 

Inden Nordisk Mesterskab vil Anna teste formen sammen med sin nye hest til distriktstævne på Kirstineholm ved Aarhus, hvor de stiller op i showklassen lørdag d. 15. juni.

 

Anna tilføjer desuden, at hun fortsat er meget glad for sine to nye heste, og at hun satser på, at Devonport skal deltage i det danske unghestechampionat i år.

<