<

Addict og Fuhur får nye midlertidige ryttere13-11-2020 - 10:21

Andreas Helgstrand skal ride Annas heste, når hun går på barsel.

Henover de kommende måneder får Addict og Fuhur nye udfordringer, mens Anna må holde en pause fra den intensive dressurtræning på grund af sin graviditet.

 

Det bliver – ligesom under Annas første graviditet – Andreas Helgstrand, der også er Annas træner, som kommer til at holde de to heste til biddet. Addict og Fuhur vil blive redet af Andreas to dage hver anden uge, hvor de vil blive kørt til Helgstrand Dressage i Vodskov, mens Anna indtil videre selv holder hestene i gang de resterende dage. Når Anna er så langt i sin graviditet, at hun ikke selv kan ride længere, vil Josefine Hoffmann overtage træningen de dage, Andreas ikke rider Addict og Fuhur. Hun har også påbegyndt genoptræningen af Rock Star, som hun fortsætter med indtil efter fødslen af Annas andet barn.

 

Anna er glad for løsningen, som hun er sikker på, kommer til at gavne hestene og deres udvikling.

 

"Det er forskelligt, hvordan vi rider, og hestene har rigtig godt af, at der bliver fokuseret på nogle andre ting, end dem jeg ser som udfordringer. Man kan godt stirre sig lidt blind på nogle udfordringer, der ikke nødvendigvis er problemer, og Andreas får fokus på nogle ting i træningen, som jeg måske overser. Og jeg er sikker på, at Andreas nok skal holde dem begge to skarpe, så de er klar, når jeg er tilbage igen efter fødslen,” siger Anna.

 

Hvorvidt Andreas skal starte stævner på Addict og Fuhur i løbet af vinteren, er der ingen aftaler om i øjeblikket, men Anna vil ikke udelukke, at man får hendes heste at se på stævnebanerne, hvis ellers formen på hestene og ikke mindst Covid-19-restriktionerne tillader det.

 

 “Sådan en som Addict vil især have godt af at komme ud, da hans temperament ændrer sig lidt, når han er afsted til stævner, men vi vil ikke presse noget igennem, som hestene ikke er klar til. Måske kan det lade sig gøre til foråret, hvis coronaen har lagt sig, men det vigtigste er, at de holder sig fit,” lyder det fra Anna.

 

Hun har termin til marts og håber på, at hun kan være tilbage i sadlen tids nok til at kunne deltage i DM 2021.

<