<

Jobopslag: Weekendvagt til Knorborgvej16-11-2020 - 12:06

Til vores avlsafdeling på Knorborgvej søger vi en medarbejder, der kan arbejde hver anden weekend med opstart hurtigst muligt.

OBS: Stillingen er besat.

 

Om stillingen:

Som weekendvagt har du ansvar for driften af stalden fra fredag middag til søndag eftermiddag. Knorborgvej er avlsafdelingen under Kasprzak Dressage, hvor din opgave bliver at sørge for, at hopper, føl og ungheste har det godt. Opgaverne består blandt andet i at lukke heste ind og ud (i vinterperioden) og tjekke op på hestene, mens de går på fold, i løsdrift og står i stalden samt andet forefaldende staldarbejde. 

 

Om dig:

Det er vigtigt, at vores nye medarbejder er moden, selvstændig og ansvarsbevidst. Erfaring med heste er en selvfølge, og har du arbejdet med føl og ungheste før, er det kun et plus. Du skal være indforstået med, at du primært kommer til at arbejde alene på dine weekendvagter.

 

Om os:

Vi er en ambitiøs arbejdsplads, men vi har altid plads til at have det sjovt, mens vi går på arbejde. Selvom vores nye weekendvagt primært vil arbejde i vores avlsafdeling på Knorborgvej, vil nogle af dine opgaver også kunne blive udført i dressurstalden hos Kasprzak Dressage – særligt i sommerperioden, hvor avlshopper, føl og ungheste går på sommergræs. Den nye medarbejder vil også fungere som afløser i perioder, hvor de fastansatte holder ferie.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til daglig leder Mette på tlf. 22 11 81 88 eller sende en mail til info@kasprzakdressage.com eller. Opstart hurtigst muligt. Arbejdspladsen er i Haderslev og du skal bo i overskuelig afstand hertil.

 

Sådan søger du:

Send en kortfattet ansøgning, hvor du beskriver, hvad der gør dig til den oplagte kandidat til jobbet, samt et CV til info@kasprzakdressage.com hurtigst muligt. Ansøgning og CV må maks. fylde to A4-sider tilsammen. Vi holder samtaler løbende og lukker stillingsopslaget, så snart vi har fundet den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

<