<

To nye heste er flyttet ind10-12-2020 - 07:28

Der er indkøbt to nye spændende unge heste til Kasprzak Dressage.

Der er kommet nye beboere i stalden i Haderslev. Det drejer sig den femårig hoppe RGS Finest Alegra og den femårige vallak Everian L. Begge heste er købt hos JE Horses ved Randers.

 

Hestene er kommet til Kasprzak Dressage, efter at Anna havde fået nys om en helt tredje hest af sin tidligere underviser.

 

“Ulrik Clemmensen, som er min gamle ridelærer, tipper mig engang imellem om spændende emner, og han havde denne gang anbefalet mig at se på en hest hos JE Horses. Så vi lavede en aftale med dem og sagde, at de også gerne måtte vise andre salgsemner frem, når vi kom. Og her endte det så med, at det var to af de andre heste, vi bedst kunne lide,” siger Anna.

 

“Begge heste havde virkelig noget nerve, så vi ville gerne se dem hjemme hos os, og se hvordan de reagerede på nye omgivelser, så i mandags kom de til Haderslev, hvor Josefine red dem.”

 

Her imponerede de igen og heldigvis havde staldens faste dyrlæge hos Haderslev Hestepraksis et hul i kalenderen, så der blev lavet salgsundersøgelse på begge heste, og da begge heste bestod, kom handlen i hus. 

 

“Planen for de to er, at Josefine skal ride dem, indtil jeg har født og er kommet ovenpå igen, og så skal vi se, hvor langt de er nået. Især vallakken kunne jeg godt forestille mig, at jeg selv vil uddanne på. Hoppen er måske lidt for lille til mig, men det kan også være, den passer, når jeg først kommer op på den. Så må vi se, om proportionerne lige passer,” siger Anna, som ser stort potentiale i begge nyerhvervelser.

 

“Det er to kvalitetsheste, vi har købt, og der er blevet lagt et godt stykke arbejde i dem allerede. Alt efter hvordan de kommer i gang, kan det være, de skal prøve at gå unghestechampionat for seks års heste i det kommende år.”

<